ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Πικάντικη, θεϊκή γεύση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Απλό, παραδοσιακό, γευστικό. Κατευθείαν από το “χωριό”, με τα πιο νόστιμα καρυκεύματα.

€1,70

Joomla SEF URLs by Artio

 
 
Με την πρώτη ματιά

ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ

...με τη δεύτερη

ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ

Για το περιβάλλον του, για το φιλικό καλωσόρισμα, για το μοναδικό φαγητό του.

Ο Κύριος Σουβλάκης - Το πιο HOT ψητοπωλείο στα Ιωάννινα
 
 

ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου άμεσα

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!

 

Οι προσφορές μας...

 

S15
Με παραγγελίες άνω των 15,00 ευρώ ΔΩΡΟ ένα αναψυκτικό 500ml
S20
Με παραγγελίες άνω των 20,00 ευρώ ΔΩΡΟ ένα αναψυκτικό 1.5Lt
S30
Με παραγγελίες άνω των 30,00 ευρώ ΔΩΡΟ ένα αναψυκτικό 1.5Lt και μία μερίδα πατάτες
S50
Με παραγγελίες άνω των 50,00 ευρώ ΔΩΡΟ ένα αναψυκτικό 1.5Lt, δύο μερίδες πατάτες και μία σως
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
  • image

    Λίγη... Ιστορία!

    Η συνταγή είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότητα. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αθήναιου στο έργο του Δειπνοσοφιστές, ότι ο Ηγήσιππος στο Οψαρτυτικό του, δηλ. στον οδηγό μαγειρικής που έγραψε, αναφέρει ένα έδεσμα που λεγόταν κάνδαυλος και ήταν κάτι ανάλογο με το σημερινό σουβλάκι. Η λέξη «σουβλάκι» προέρχεται από τη σούβλα που με τη σειρά της προέρχεται από το Λατινικό Subulus.


  • image

    Το κόκκινο κρέας!

    Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα. Σχεδόν όλο το αίμα αφαιρείται από το κρέας κατά τη σφαγή και αυτός είναι ο λόγος που δε μπορούμε να δούμε αίμα σε αυτό που χαρακτηρίζουμε λευκό κρέας. Μόνο μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα αίματος παραμένει εντός του μυϊκού ιστού, στο κρέας που αγοράζουμε από το κατάστημα.


  • image

    Και γιατί είναι κόκκινο;

    Τι είναι λοιπόν το κόκκινο υγρό που βλέπουμε στο κόκκινο κρέας; Τα κόκκινα κρέατα, αποτελούνται κατά ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από νερό. Το νερό αυτό, αναμιγνύεται με μια πρωτεΐνη που ονομάζεται μυοσφαιρίνη και το αποτέλεσμα είναι το κόκκινο υγρό που βλέπουμε. Στην πραγματικότητα, το κόκκινο κρέας διακρίνεται από το άσπρο, κυρίως με βάση τα επίπεδα της μυοσφαιρίνης στο κρέας. Όσο περισσότερη είναι η μυοσφαιρίνη, τόσο πιο κόκκινο είναι το κρέας. Έτσι τα περισσότερα ζώα με υψηλά επίπεδα μυοσφαιρίνης θεωρούνται ως «κόκκινο κρέας», ενώ τα ζώα με χαμηλά επίπεδα μυοσφαιρίνης όπως τα πουλερικά, ή χωρίς μυοσφαιρίνη όπως τα θαλασσινά, θεωρούνται ως «λευκό κρέας».


  Για τα προϊόντα μας  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

  ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ  

Δεν είναι τυχαίο που εδώ και πέντε χρόνια ο Κύριος Σουβλάκης είναι το πιο HOT σημείο για να γευθείτε τα μοναδικά σουβλάκια μας. Γιατί αυτό ξέρουμε, αυτό κάνουμε, και αυτό απολαμβάνετε.

 

Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

για όσους θέλουν να απολαύσουν χαλαρά τα γευστικά σουβλάκια μας
 
 

Ο κύριος Σουβλάκης Το καλύτερο σουβλάκι στα Γιάννενα

 

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 

ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ

 ΤΑ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 

Κάθε μέρα από 18:00 έως 01:00

Και στο χώρο μας από 18:00 έως όσο μας βγάλει.
Κάθε Σαββατοκύριακο ανοιχτά και για Delivery από τις 13:00 

26510 23320

WU: 697 21 71 588

CU: 694 91 11 238

okyrios.souvlakis@gmail.com